VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u antwoord op de meestgestelde vragen. Als u nog overige vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Dit is uiteraard mogelijk! Vul het aanvraagformulier in, en wij nemen binnen 1 werkdag contact op. Spoed? Bel 06-21315100.

Onze mobiele keuken is uniek omdat deze is gemaakt van gepoedercoat staal en aluminium. De deurtjes en werkblad zijn gewoon van hout. Hierdoor is de keuken robuust en kan tegen een stootje. Zo kunt u de mobiele keuken buiten neerzetten bijvoorbeeld.

Ja, u kunt de huur verlengen als bijvoorbeeld de  keukenverbouwing iets uitloopt. Bel ons even op en het wordt geregeld.

 

Indien wij een mobiel keukenblok beschikbaar hebben kunnen wij die in overleg zo snel mogelijk plaatsen. Bellen is sneller: 06-21315100

Wij leveren de douches in heel Nederland. Zie de prijzenpagina of neem voor meer info contact met ons op.

De mobiele keuken is compleet voorgemonteerd en kan aangesloten worden met slechts 1 stekker in een geaard stopcontact. Het water wordt eenvoudig aangesloten op een waterkraan in de buurt. Dit kan een (vaat)wasmachinekraan of buitenkraan zijn. 

et water wordt opgevangen in een jerrycan onder de gootsteen, welke u dan eenvoudig periodiek leegt.

De mobiele keuken kan in principe overal in huis geplaatst worden, bijvoorbeeld in de te renoveren keuken, of in de woonkamer. De mobiele keuken is aan het einde van elke werkdag makkelijk te verplaatsen. Zo kunt u hem  ‘s avonds bijvoorbeeld terug zetten in de keuken. Het is ook mogelijk de keuken buiten of in een bijkeuken/schuur te plaatsen. Ook buiten onder een afdak is mogelijk!

Wij leveren de mobiele keuken altijd schoon af. Ons mobiel  keukenblok is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden. U  kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken. Na de huurperiode verwachten we de mobiele keuken ook weer schoon terug.

Ja, we kunnen de keuken zelfs rechtop vervoeren zodat hij zelfs door een smalle deur past.

Ja, bij de noodkeuken kunt ook los een vaatwasser en/of koelkast erbij huren. Bekijk hier de tarieven voor koelkast en vaatwasser.

keuken huren verbouwing
koelkast vaatwasser huren
Tijdelijke keuken