Nooddouche huren

Verbouwen? Tijdelijke douche huren

Een nooddouche is een tijdelijke douche voor verhuur bij een verbouwing. Op deze manier kunt u thuis blijven douchen tijdens de renovatie van uw badkamer. Onze nooddouches zijn gemaakt van gepoedercoat staal uit één geheel en voorzien van energiezuinige boiler. Onze mobiele douchecabines zijn waterdicht, hygiënisch en voorzien van warm water. Alle zorgen nemen we uit handen. Uw nooddouche wordt snel bezorgd, aangesloten en weer opgehaald zodra u er klaar voor bent. Een nooddouche is ook een perfecte oplossing als zorgdouche of als permanente oplossing.

Uw nooddouche huren in 4 stappen

Reserveer een tijdelijke douche voor uw aankomende verbouwing. Ook geschikt voor verkoop in prefab of semipermanente bouw en/of woningbouw. Grotere aantallen voor (nood)opvang beschikbaar.

Stap 1: Ga naar Mijnnooddouche.nl/reserveren

Stap 2: Selecteer de gewenste huurperiode en datum.

Stap 3: Binnen 1 werkdag wordt u gebeld voor een afspraakbevestiging.

Stap 4: Uw nooddouche wordt bezorgd, aangesloten en weer opgehaald.

Dit zeggen klanten over Mijn Nooddouche ©

Yvonne Janssen
Yvonne Janssen
Zo’n keukenblok is een prima oplossing tijdens een verbouwing. De hele zomer onder de kapschuur kunnen koken. Net glamping😀. Echt genoten!
Dorien Marijt
Dorien Marijt
Super! Alles goed geregeld en vriendelijk personeel!
Marianne Paalvast
Marianne Paalvast
Heel behulpzaam, meedenkend bedrijf. Snel een keuken kunnen leveren. Goede service als er iets aan de hand is. (De vaatwasser deed t even niet zo goed meer, direct een nieuwe gebracht) Vriendelijk te woord gestaan. Zeer tevreden over alles
Michelle
Michelle
Wij zijn zeer tevreden met huur een keuken! Mooi en schoon keukenblok met een wasbak, boiler, inductieplaat en oven. Maakt de verbouwing een stuk aangenamer als je gewoon kan koken en afwassen.
Pierre
Pierre
Wat een prima oplossing als je langere tijd zonder keuken zit , ruim 1 maand gebruik van gemaakt , en gewoon weer ouderwets afwassen :)
Maurice van Cleef
Maurice van Cleef
Heel fijn om tijdens een verbouwing toch even een echte keuken te hebben! Service is ook prima; netjes gebracht & gehaald!
Frans Kroon
Frans Kroon
Prima alternatief om je keuken tijdelijk te vervangen. Perfecte service.
Ronald Muetstege
Ronald Muetstege
Alles volgens afspraak en vriendelijk.
Jo Brobbel
Jo Brobbel
Geweldige uitkomst tijdens de verbouwing van onze keuken. Prima tijdelijke keuken met alle noodzakelijke toebehoren/apparatuur. Levering, plaatsing en ophalen volgens afspraak. Zeer tevreden!
Corine Houwen
Corine Houwen
In één woord geweldig! Tijdens de verbouwing van onze keuken konden we 2 weken lang toch gewoon koken en afwassen. Super handig en echt een aanrader!

Onze mobiele douchecabines

Mijn Nooddouche is onderdeel van Huur Een Keuken. Met onze verhuurservice bieden we een perfecte oplossing bij de verbouwing van uw keuken of badkamer. Onze nooddouches en keukens zijn vervaardigd in Nederland en direct uit voorraad leverbaar. De douchecabines zijn gemaakt uit één geheel van gepoedercoat staal. Hierdoor zijn onze douchecabines waterdicht, stevig en hygiënisch.

Reserveer uw nooddouche

We installeren de douche kant-en-klaar bij u thuis met energiezuinige boiler en voorzien van een nieuw douchegordijn. De douche kan op elke plaats geïnstalleerd worden, zowel binnen als buiten. Het enige dat we nodig hebben is toegang tot een stopcontact en kraan. U heeft er verder geen omkijken naar, we regelen alles van bezorging tot installatie. Reserveer u nooddouche en we nemen binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak.

Tijdelijke douche huren of kopen?

De renovatie van een badkamer kost al snel enkele weken. Met een tijdelijke douche kunt u thuis blijven douchen. Duurt de renovatie langer dan gepland? Dan kunt u bij ons eenvoudig verlengen gedurende duur van uw verbouwing. Wilt u de douche gebruiken als permanente oplossing, dan kan we u helpen met de aanschaf van een nooddouche. Onze douches zijn ook geschikt in prefab of semipermanente bouw en hebben we grote aantallen beschikbaar voor (nood)opvang. Bent u een aannemer en wilt u uw klanten ontzorgen met een nooddouche? Dan nemen we deze zorgen graag uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor verhuur of verkoop.

Voordelen van onze nooddouches:

✓ Thuis blijven douchen tijdens de verbouwing.
✓ Stijlvolle douchecabines van gepoedercoat staal.
✓ Eigen energiezuinige boiler voor warm water.
✓ Waterdicht, robuust en eenvoudig verrijdbaar.
✓ Altijd geleverd met nieuw douchegordijn.
✓ Grondig gereinigde vooraf aan levering.
✓ Douchecabines voor binnen en buitenshuis. 
✓ Gratis setje shampoo, douchegel en lotion.
✓ Snelle levering, installatie en ophaalservice bij u thuis.
✓ Ook beschikbaar voor verkoop als permanente oplossing.
✓ Verhuur voor 17,- per dag. Na de 14e dag voor 12,- per dag.

Tijdelijke douche

Veelgestelde vragen over tijdelijke doucheverhuur

Vragen over onze douches, verhuur of verkoop? Lees de veelgestelde vragen met antwoorden. Staat uw antwoord er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Een nooddouche kost €17 per dag. Na de 2e week zijn de kosten €12,- per dag. De minimale huurperiode is 2 weken, verlengen is mogelijk. Prijzen zijn inclusief BTW.

Onze nooddouche is uniek omdat deze is gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor is de douche stevig en stabiel en bovendien vrij van naden: waterdicht en hygiënisch. De douche heeft een geintegreerde steekwagen voor snelle plaatsing in en rond het huis. Bij iedere verhuur krijgt de klant een nieuw douchegordijn.

Ja, u kunt de huur verlengen als bijvoorbeeld de  badkamerverbouwing of uw revalidatie iets uitloopt. Bel ons even op en het wordt geregeld.

Indien wij een douche beschikbaar hebben kunnen wij die in overleg zo snel mogelijk plaatsen. Zo kunt u tijdens de reparatie van de waterschade toch nog thuis douchen.

Wij leveren de douches in principe in heel Zuid-Holland, rondom stad Utrecht, regio Etten-Leur/Breda, en alles net erbuiten. Gebruik de postcodecheck op de prijzen pagina om te kijken wat de transportkosten zijn.

Wij leveren de mobiele keuken altijd schoon af. Ons mobiel  keukenblok is tijdens gebruik zeer makkelijk schoon te houden. U  kunt gewoon uw standaard schoonmaakmiddelen gebruiken. Na de huurperiode verwachten we de mobiele keuken ook weer schoon terug.

Onze nooddouches worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van een thermostaatkraan, glijstang en Grohe douchekop. U kunt dus douchen zoals u gewend bent!

De slang voor het douchewater kunt u bijvoorbeeld in de wasbak hangen, of wij sluiten hem aan op uw (vaat)wasmachineafvoer. Indien u een putje in de vloer heeft, kan het water ook daarin weglopen. Door de bijgeleverde pomp kan het water altijd weggepompt worden.

De douche is 198cm hoog en 79cm breed. Hierdoor past hij ook door een 80cm brede binnendeur. De douche kan in principe overal in huis geplaatst worden, bijvoorbeeld naast de keuken of in de woonkamer. Het is ook mogelijk de douche buiten of in een bijkeuken/schuur te plaatsen. Ook buiten en/of onder een afdak is mogelijk!

Ja, onze prijzen zijn inclusief boiler en inclusief afvalwaterpomp. Zie voor meer info onze prijzen.